به نوشته پایگاه خبری المملکه ، «ملک سلمان» پادشاه سعودی در تماس تلفنی با «محمد بوهاری» رئیس‌جمهور نیجریه، تلویحا شیعیان نیجریه را به اقدام

به نوشته پایگاه خبری المملکه ، «ملک سلمان» پادشاه سعودی در تماس تلفنی با «محمد بوهاری» رئیس‌جمهور نیجریه، تلویحا شیعیان نیجریه را به اقدامات تروریستی علیه دولت این کشور محکوم و اعلام کرد که عربستان در کنار نیجریه برای مبارزه با تروریسم ایستاده است.

پادشاه سعودی تأکید کرد: اسلام این گونه عملیات‌های تروریستی را محکوم می‌کند و ما هرگونه دخالت خارجی که ثبات و امنیت نیجریه را هدف قرار داده باشد را محکوم می‌کنیم.

در ادامه این گفت‌و گوی تلفنی، پادشاه عربستان از رئیس‌جمهور نیجریه به علت پیوستن این کشور به ائتلاف جدید عربستان موسوم به «ائتلاف اسلامی نظامی علیه تروریسم» تشکر کرد.

در مقابل نیز، «محمد بوهاری» با تقدیر و تشکر از ملک سلمان نسبت به کمک‌های عربستان به این کشور، از سفر قریب‌الوقوع خود به عربستان خبر داد.

یکشنبه هفته گذشته، در حمله ارتش نیجریه به منزل شیخ زکزاکی رهبر شیعیان نیجریه و حسینیه بقیه‌الله شهر «زاریا» بیش از 800 شیعه به شهادت رسیده و شخص شیخ زکزاکی و همسرش نیز به شدت زخمی شده و هم اکنون در بازداشت به سر می‌برند.

*فارس

نظر شما