شماری از نمایندگان پارلمان بحرین با طرح برخی ادعاها علیه تهران، از کشورهای عربی خواستند سفرای خود را از ایران فرابخوانند.
به گزارش ایلنا، شماری از نمایندگان پارلمان بحرین در گفتوگو با «سیانان»، بار دیگر اتهامهای بیاساسی علیه ایران مطرح کرده و مدعی شدند اقدام منامه در فراخواندن سفیر خود از ایران بنا به «درخواست مردم» بوده است.
این نمایندگان در ادامه ، مقامهای ایرانی را به مداخله در امور کشورهای عربی متهم کردند و از کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس خواستند سفرای خود را از ایران فرابخوانند.
«محسن البکری» یکی از این نمایندگان گفت: «بحرین بارها حسن همجواری خود را با ایران نشان داده ولی با کمال تاسف فقط شاهد تداوم مداخلات ایران بوده است.»
بحرین، اوایل ماه جاری سفیر خود را از تهران فراخواند و کاردار ایران در منامه را «عنصری نامطلوب» خواند.
نظر شما