به گفتهی رئیس سازمان تعزیرات، در بازرسی از ۱۷ کارخانه تولید آبلیمو "حتی یک قطره آبلیموی طبیعی" یافت نشد. محصولات تمام این کارخانهها مهر استاندارد دارند. برخی از این تولیدکنندگان شرکتهای قدیمی و با سابقهاند.
علیرضا جمشیدی، رئیس این سازمان میگوید، ۱۷ تولیدکننده آبلیموهای تقلبی، بدون استفاده از لیمو محصولاتی به بازار عرضه کردهاند که "امحای آنها حتی به محیط زیست نیز آسیب زده است".
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، جمشیدی این سخنان را در برنامه "تیتر امشب" مطرح و اعلام کرد که این سازمان قصد دارد با قطعیت و سرعت در رسیدگی و اجرای احکام، "زیاده خواهان متجاوز به حقوق مردم" را هدف قرار دهد.
کشف مواد غذایی و نوشیدنی آلوده در ایران سابقهای طولانی دارد و ادعای برخی نهادها، مانند وزارت بهداشت درباره نظارت دقیق بر کیفیت و سلامت محصولات غذایی باورپذیر به نظر نمیرسد.
این تردید زمانی به اوج میرسد که مشخص میشود بسیاری از محصولات تقلبی از سوی شرکتهای مشهور و با سابقه و با مهر سازمان ملی استاندارد ایران، به عنوان بالاترین مرجع ضمانت کیفیت، به بازار عرضه شدهاند.
چندی پیش رسانهها از بازرسی یکی از باسابقهترین کارخانههای تولید آبلیمو، سرکه، ترشی و آبمیوه خبر دادند که در آن صدها تن محصولات غیربهداشتی پیدا و ضبط شده بود.
مرتضی خدایی، رئیس شعبه ویژه رسیدگی به جرائم و تخلفات پزشکی و بهداشتی سازمان تعزیرات حکومتی تهران میگوید در بازرسی از کارخانه "دستچین" مشخص شد که این شرکت ۵۵۰ تن آبلیموی تقلبی تولید کرده که بخشی از آن به بازار عرضه شده بود و ۲۵۸ تن موجودی انبار ضبط شد.
نظر شما