به گزارش یورونیوز بنیامین نتانیاهو روز دوشنبه با حضور در اتاق فکر محافظه کاران آمریکا تلویحا توافق اتمی ایران و قدرت های بزرگ را تمام شده دا

به گزارش یورونیوز بنیامین نتانیاهو روز دوشنبه با حضور در اتاق فکر محافظه کاران آمریکا تلویحا توافق اتمی ایران و قدرت های بزرگ را تمام شده دانست و با اشاره به اینکه باید به آینده چشم داشت، خواستار اتخاذ تمهیداتی شد که این توافق عملی شود. نتانیاهو پیش از این، توافق اتمی با ایران را اشتباه تاریخی باراک اوباما دانسته بود.

بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل گفت: «نیازمند سه چیز هستیم، ادامه فشار بر ایران، حمایت از متحدان و از بین بردن شبکه ترور. این چیزی است که من می توانم درباره ایران بگویم

اوباما نیز در دیدار با نخست وزیر اسراییل ضمن اشاره به اختلاف نظر با نتانیاهو در خصوص برنامه اتمی ایران، افزود: اما ما درباره لزوم اطمینان یافتن از نرسیدن ایران به سلاح هسته ای اختلاف نداریم. همچنین درباره اهمیت این موضوع اختلاف نداریم که باید فعالیت های برهم زننده ثبات را که ممکن است (از جانب) ایران رخ دهد، خنثی کنیم. بنابراین قصد داریم اطمینان یابیم که در این زمینه به نقاط مشترک برسیم.
وی اضافه کرد: ما همچنین درباره برخی نگرانی های مشترک درباره خشونت در سرزمین های فلسطینیان گفتگو خواهیم کرد. می خواهم صراحتاً قید کنم که ما قویاً خشونت فلسطینیان علیه شهروندان بی گناه اسرائیل را محکوم می کنیم. بار دیگر یادآور می شود اعتقاد راسخ من این است که این نه تنها حق، بلکه وظیفه اسرائیل است که از خودش دفاع کند.

بنیامین نتانیاهو که برای نخستین بار بعد از توافق اتمی ایران و قدرت های جهانی به آمریکا سفر کرده است، افزایش کمک های نظامی آمریکا به اسرائیل را در رأس برنامه گفتگو با مقامات آمریکایی قرار داده است.

 

نظر شما