twitter share facebook share ۱۳۹۹ آذر ۲۱ 981

یک سازمان اسرائیلی که مخالف ازدواج بین یهودیان و اعراب است، درصدد برآمده تا از ادغام یهودیان و غیریهودیان اسرائیل جلوگیری نموده و آنگونه که خود می گوید به کسانی که به اسلام تغییر دین داده اند و راه خود را گم کرده اند کمک کند.

به گزارش اسپوتنیک سازمان «لوانا» که بسیاری از اعضای آن عضو جنبش دست راستی بوده و متهم به فتنه انگیزی و حتی تروریسم هستند، بر آن شده است تا به زنانی که پس از ازدواج با اعرابِ اسرائیل از یهودیت خارج شده و به اسلام می گروند کمک کند

«آنات گوپشتاین» این سازمان را با کمک شوهرش در سال 2005 راه اندازی کرد. وی مدعی است که روزانه پنج درخواست کمک دریافت می کند؛ در برخی از این تماس ها خود زنان نوکیش از او می خواهند راهی برای خروج آنان از شرایطی که دچارش شده اند بیابد و در برخی دیگر خانواده ها و آشنایان این زنان تماس می گیرند و ادعاهایی را پیرامون سوء استفاده و آزار آنها توسط شوهرانشان مطرح می کنند. این سازمان همچنین در راستای کمک به زنان برای ادغام مجدد در جامعه یهودیت فعالیت می کند

به گفته گوپشتاین «دادن ارقام رسمی کار سختی است اما می دانیم که چون ادغام اقلیت ها و سایر اقوام و مذاهب غیریهود در اسرائیل رو به افزایش گذاشته، موارد تغییر دین نیز بیشتر شده است. از آنجا که زنان یهودی با مردان مسلمان ازدواج می کنند، دین خود را تغییر می دهند و این امر به مشکلی برای ما بدل شده است زیرا مردان غیریهود زنان ما را از یهودیت دور می کنند»

سال 2006 گزارش شد که تعداد یهودیانی که در اسرائیل به اسلام تغییر دین داده اند، نسبت به سه سال پیش از آن، دو برابر شده و به هفتاد نفر رسیده است. از ان موقع تا کنون این آمار رو به افزایش است؛ بین سالهای 2005 تا 2007 دویست و پنجاه اسرائیلی رسما به آئین اسلام گرویدند و بسیاری از آنها زن بودند.

طبق مذهب یهودیت کودکان حاصل از ازدواج های بین المذاهبی، یهودیت را از مادر خود به ارث می برند. اما برای سازمان گوپشتاین، این امر رافع مشکل نیست «زیرا این کودکان با پدران عرب خود زندگی می کنند؛ وقتی هم که بزرگ شوند با اعراب ازدواج می کنند و این بدان معناست که سرانجام از یهودیت جدا می افتند. حتی اگر این مسئله را کنار بگذاریم و صرفا به کودکان حاصل از این ازدواج ها بیاندیشیم، می بینیم که آنان در جوامعی متضاد و پرمناقشه به دنیا آمده، بزرگ می شوند و اغلب حس می کنند که از جانب هر دو جامعه طرد شده و متعلق به هیچکدام نیستند.»

*منبع: میدل ایست مانیتور

مترجم: فاطمه رادمهر

نظر شما